Digital strategi

Omnichannel Strategi

Nå dine ambitiøse målsætninger med en omnichannel strategi, der kobler digitale marketingdiscipliner med holistisk analyse.

Hvorfor er en omnichannel strategi vigtig?

Har du ambitiøse målsætninger med din digitale marketing, er omnichannel marketing (også kaldet multichannel markedsføring) en nødvendighed for at imødekomme dem. Med omnichannel kobler vi alle marketing discipliner sammen og laver en holistisk strategi, og således øger vi mulighederne for skabelse af synergieffekter på tværs af digitale marketingaktiviteter:

Yderligere vil en omnichannel marketing strategi også fokusere på, hvordan du skaber et brand online med din virksomhed.

For at du får mest ud af din omnichannel strategi, indleder vi altid vores analyse med en grundig undersøgelse af dine muligheder gennem en markedstrendanalyse samt en kvalitativ konkurrentanalyse. Herefter udarbejder vi en potentialeanalyse, der kigger på tværs af alle marketingdiscipliner for at kortlægge, hvor og hvordan I har størst vækstpotentiale — og dermed kan opnå størst succes online.

Det grundige forarbejde sikrer, at vi får afdækket alle dine muligheder, inden vi går i gang med at planlægge og tilrettelægge din omnichannel marketing strategi.

Vi hjælper dig med at have fokus på dine nuværende KPI’er, hvortil vi også udfordrer dig ift., hvad der ellers kunne være muligt. Hertil sørger vi for at kortlægge hele omnichannel strategien, hvortil vi kommer med anbefaling til implementeringen til hver enkel disciplin. Ud fra vores dybdegående analyse, ved vi hvornår hver disciplin i din omnichannel strategi bør eksekveres.

Vi har hjulpet flere kunder med en omnichannel marketing strategi, og vi har set fantastiske resultater på disse strategier. Skal vi hjælpe dig med en omnichannel strategi, står vi klar til at høre nærmere fra dig.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Datadrevet analyse af dine muligheder online

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Kortlægning af dine mest lønsomme marketingkanaler

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Skræddersyet omnichannel strategi med fokus på KPIer

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Udarbejdelse af en grundig projektplan 

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Proaktiv rådgivning om nyeste funktionaliteter

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Hjælp til implementering af strategi


Har du ambitiøse målsætninger online, og vil du høre mere om omnichannel marketing, så kontakt os nu

    GRATIS POTENTIALEANALYSE

    Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

    Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet