content-marketing-bureau
SØGEMASKINEOPTIMERING

Content Marketing

Få udviklet din hjemmeside med fængende indhold og opnå bedre placeringer på Google.

Hvorfor Content Marketing?

Google vægter kvaliteten af indholdet på din side mere og mere, og content marketing omhandler skabelsen af fængende indhold, som kan tilføre brugerne værdi.

Content Marketing kan tage mange former, men omdrejningspunktet for godt indhold er, at man har noget på hjerte. Indholdet kan dernæst versioneres og kommunikeres på diverse platforme gennem blogindlæg, videoer, billeder, ‘posts’ på sociale medier og meget mere. Alle de aktiviteter er vigtige i brandingen af din virksomhed, men det giver også en helt unik mulighed for at blive vist på mange nye søgeord.

Hos SearchComet forstår vi vigtigheden af content marketing, og derfor hjælper vi gerne med planlægning af din content strategi samt udformning og implementering af indhold til din side. Vi kan afdække brugernes adfærd og spørgsmål, hvorefter vi kan udvikle indhold, der er designet til at hjælpe brugerne bedst muligt.

Herved kan vi fange brugerne på longtail søgninger, og vi kan etablere dit brand som en autoritet i branchen. Der er mange måder at lave content marketing på, og her udarbejder vi idéer, der tager udgangspunkt i din branche og situation.

Er du interesseret i at høre mere om content marketing hos SearchComet, er du velkommen til at kontakte os.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Analyse af brugernes spørgsmål og adfærd

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Udvikling af Content Marketing strategi

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Udvikling og implementering af indhold

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Optimering af eksisterende indhold

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Rådgivning om Content Marketing


Vil du også udvikle lækkert indhold og markedsføre dit brand, så kontakt os nu.

  Hvad er vigtigt ved Content Marketing?

  Hos SearchComet hjælper vi dig gerne med content marketing, hvor vi indgår som en del af jeres strategi og vision. Dermed også sagt, at en strategi er særdeles vigtig, når der er tale om Content Marketing. Hvis ikke strategien er tydelig, kan det være udfordrende at komme i mål. Målet er vigtigt, men det er også vigtigt at have en klar og målrettet plan for, hvorledes I skal komme frem til målet. Det er også noget, vi har stor erfaring med hos SearchComet, og vi vil gerne hjælpe dig på vej.

  Hvad skal jeres Content Marketing forbedre?

  For at opnå effektiv og god Content Marketing er det vigtigt at have et formål, da det netop er det, der skal være rettesnoren for hele jeres Content Marketing. Dernæst er det naturligvis også vigtigt, at du udarbejder en analyse af din egen virksomhed i forhold til:

  • Forretningsstrategi
  • Markedet
  • Interessenter
  • Eksisterende indhold
  • Eksisterende tilstedeværelse online
  • Ressourcer og kompetence
  • Samarbejdspartnere

  Når du har analyseret punkterne her, vil du have et bedre udgangspunkt for at kunne skabe mere effektiv Content Marketing, da du så ved, hvor du skal sætte ind. At vælge indsatspunkter er også noget, vi kan hjælpe dig med, da vi har solid erfaring med denne planlægning.

  Analyse af målgrupper er vigtigt

  Det er mindst lige så vigtigt at få analyseret målgruppen, da den er ganske afgørende for, hvordan du skal udarbejde og implementere dit indhold. Derfor er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad det er, du gerne vil formidle, og hvem du vil ramme med formidlingen. Det er vigtigt, at din målgruppe er forholdsvis specifik, da det giver mest effektivitet i dit indhold.

  Det er ydermere afgørende for, hvor dit indhold skal publiceres og implementeres for at få de bedst mulige resultater af din Content Marketing. Denne implementering vil vi også kunne hjælpe dig med, hvor du kan nyde godt af god erfaring og stærke kompetencer inden for feltet. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvilke målgrupper du bør målrette dig efter i forhold til dine produktkategorier.

  Hav målet i kikkerten – vi hjælper dig på vej

  Det er vigtigt, at du under hele processen sørger for at have målet for dit Content Marketing i fokus, da det er det, der skal indfries og give dig og din virksomhed et afkast på sigt. Hele processen kan være ganske udfordrende at indfri, hvis ikke du har så meget erfaring med Content Marketing strategi. Det kan derfor også være udfordrende at vide, hvordan strategien laves og udføres bedst.

  Hos SearchComet tilbyder vi den rette hjælp og rådgivning i denne proces, så dit indhold kommer udover rampen og skaber målbare resultater. Der er nemlig mange ting, der skal være på plads for at få Content Marketing-strategien til at gå op i en højere enhed. Med vores erfaring og lyst til at hjælpe jer, kan vi i fællesskab opnå det bedst mulige resultat for jer.

  GRATIS POTENTIALEANALYSE

  Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

  Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet