SØGEMASKINEOPTIMERING

Hastighedsoptimering

Hastighed er en ekstremt vigtig ranking-faktor — har I styr på jeres load-tider?

Hvorfor fokusere på hastighedsoptimering?

Det siger sig selv, at en hjemmeside med hurtige load-hastigheder vil føre til en bedre brugeroplevelse. Herved kan adfærden på din hjemmeside forbedres og føre til højere konverteringsrater. Ofte anerkender specialister dog ikke, hvor vigtigt hastighedsoptimering faktisk er.

Undersøgelser har vist, at hele 53% af brugere forlader en hjemmeside, hvis den tager mere end 3 sekunder at loade. Dette er specielt foruroligende, da en hjemmeside i gennemsnit loader på 3,21 sekunder. Her er der naturligvis stor forskel på mobil og desktop, så hvis vi ser på mobilhastigheder, loader 77% af hjemmesider på mere end 10 sekunder.

Load-tider er derfor særdeles vigtige for at holde på dine brugere og sikre, at de trygger sig gennem hele dit flow. Når det kommer til resultaterne, så vil hvert sekund i load-tid resultere i et fald i konverteringer på 7%, og for mobiltrafik estimeres faldet til hele 20%.

Det er derfor ikke underligt, at din hjemmesides hastighed er ét af de vigtigste områder for Google, når de evaluerer, hvilke placeringer din side fortjener i søgeresultatet. Ved at optimere din sides hastighed kan du forvente at øge antallet af konverteringer, forbedre adfærden på siden og få bedre placeringer i Googles søgeresultat.

Hos SearchComet hjælper vi dig med at identificere og optimere din sides hastighed. Kontakt os nu for at høre mere om dine muligheder.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Multi-level analyse af din hjemmesides load-hastighed

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Enhedsbaseret hastighedsanalyse og optimering

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Vurdering af potentiale for din loadhastighed

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Optimering og implementering af grafik 

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Rådgivning om din sides load-hastighed


Vil du have en hurtig hjemmeside og bedre placeringer på Google, så kontakt os nu.

GRATIS POTENTIALEANALYSE

Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet