SØGEMASKINEOPTIMERING

Søgeordsanalyse

Lær dine forbrugere og deres søgeadfærd at kende med en Søgeordsanalyse, så du kan optimere målrettet

Hvad er en søgeordsanalyse?

En søgeordsanalyse er en analyse over alle de præcise søgeord, som kunderne bruger for at finde frem til din virksomhed, service eller ydelser.

En søgeordsanalyse identificerer relevante søgeord for jeres brand, produkter og mærker med tilhørende søgevolumen, så vi kan tage databaserede beslutninger, når vi skal optimere på din hjemmeside.

Ud fra søgeordsanalysen ser vi på søgeordene i kontekst af din konkurrencesituation og andre data, så vi bliver klogere på, hvordan søgeordene kan bruges optimalt på din hjemmeside.

Søgeordsanalysen er fundamentet for et stærkt SEO arbejde

Der er ingen mulighed for at arbejde med SEO, hvis der ikke er udarbejdet en søgeordsanalyse. Søgeordsanalysen er dermed til at definere starten af SEO arbejdet, da vi nu har en klar definition om, hvad dine forbruger benytter sig af søgeord ude i Google, når de forsøger at finde frem til din virksomhed.

Hos SearchComet vælger vi nøje dine søgeord ud, når vi laver en søgeordsplanlægning, så hverken du eller os sidder tilbage med irrelevante søgeord i din SEO søgeordsanalyse, der ikke ville kunne bruges i SEO arbejdet.

Vi tager udgangspunkt i dit nuværende setup af din hjemmeside, når vi skal lave søgeordsanalysen. Vi tænker ligeledes også ud af boksen, når vi sammensætter en søgeordsplanlægning, så vi kan finde frem til relevante søgeord, som din virksomhed måske ikke rangerer på ude i Google i dag, men hvor der er et stort potentiale.

Samarbejde og søgeordsanalyse

Ved indgåelse af et SEO-samarbejde er søgeordsanalysen også et centralt værktøj, den hjælper os til målrettet at optimere, så vi ikke bruger tid på irrelevante søgeord.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om søgeordsanalysen, og hvordan din virksomhed kan blive synlig på søgemaskinerne.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Research af forbrugernes søgeadfærd

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af månedlig søgevolumen

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Kategorisering af søgeord ud fra intention

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af optimeringsmuligheder

 

Vil du have en effektiv Søgeordsanalyse, så kontakt os nu.

    GRATIS POTENTIALEANALYSE

    Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

    Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet