...
GUIDE

Download:
Guide til Black Friday-strategi

I denne guide lærer du, hvordan du kan optimere din hjemmesides indhold, så du kan opnå bedre placeringer på Google.

Guide til udvikling af din Black Friday-strategi

Black Friday er den vigtigste dag på året for mange virksomheder, og selvom du måske ikke har en webshop, så er det meget muligt, at Black Friday også har værdi og en berettigelse i din branche.

I denne guide giver vi tips til, hvordan du kan lave en Black Friday-strategi, der kan skabe succes for din virksomhed. Der er naturligvis ikke en direkte opskrift på, hvordan din Black Friday-strategi skal se ud, men her får du inspiration til, hvad du skal overveje og tænke over, når du tilrettelægger din strategi.

Samtidig får du tips til, hvordan du skal agere under Black Friday, så du øger sandsynligheden for, at du opnår dine ønskede resultater.

SearchComet sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger til virksomheder, og vi har erfaring med at planlægge Black Friday inden for mange forskellige brancher og virksomhedstyper. Hvis du ønsker hjælp til at planlægge eller eksekvere din Black Friday-strategi, så kan du altid kontakte os for en uforpligtende snak.

 

Download gratis

Vil du også lære, hvordan du kan optimere din hjemmesides indhold, så du kan opnå bedre placeringer på Google.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Vi har stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing. Vi kender SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.