...
GUIDE

Download:
Guide til Indholdsoptimering

I denne guide lærer du, hvordan du kan optimere din hjemmesides indhold, så du kan opnå bedre placeringer på Google.

Guide til content og indholdsoptimering

“Content is King” er en frase, der ofte bruges ifm. SEO-arbejdet. Googles algoritmer bliver mere og mere content-fokuseret, hvilket betyder, at du skal lave det bedste content muligt på din hjemmeside, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at blive nr. 1 på Google.

I denne guide giver vi en oversigt over mange af de måder hvorpå du kan optimere din hjemmeside, og vi giver tips til, hvordan du skal udarbejde dit hjemmesideindhold.

Godt content vil ikke kun betyde, at du kommer højere op i Googles søgeresultat, men det vil også kunne øge brugervenligheden på din hjemmeside. Herved kan du øge din konverteringsrate  altså sandsynligheden for, at en bruger foretager en ønsket handling på din hjemmeside, som f.eks. at tage kontakt til dig.

Hos SearchComet hjælper vi virksomheder med Content Marketing, hvilket er en disciplin, hvor der udarbejdes kvalitetsindhold med det formål, at skabe synlighed og salg for virksomheder. Hvis du vil høre mere om dine muligheder for et samarbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

 

Download gratis

Vil du også lære, hvordan du kan optimere din hjemmesides indhold, så du kan opnå bedre placeringer på Google.

Tøv ikke med at hente vores guide til indholdsoptimering – og bare rolig, den er helt gratis (heller ikke “e-mail betaling”).

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Vi har stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing. Vi kender SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.