...
GUIDE

Download:
Guide til Teknisk SEO

I denne guide fortæller vi, hvilke tekniske områder du skal undersøge og optimere på din hjemmeside for at sikre, at du har de bedste forudsætninger for at blive vist som nr. 1 på Google.

Guide til Teknisk SEO

Teknisk SEO er hvad vi ville kalde en hygiejnefaktor. Teknisk SEO vil måske ikke få din virksomhed til at blive nr. 1 på Google alene, men dårlig teknisk SEO kan betyde, at din side aldrig vil blive fundet på Google!

Derfor er det ekstremt vigtigt at gennemgå og optimere din hjemmeside, så den overholder alle de bedste praksisser for teknisk SEO. Selvom teknisk SEO alene nok ikke vil få din side til at ligge nr. 1 på Google, så vil god teknisk SEO have en betydelig effekt for, at du kan ligge højt på Google. 

Nogle tekniske aspekter af din hjemmeside har en direkte korrelation med en høj placering på Google, og Google har da også udtrykt, at visse tekniske områder har en direkte ranking-effekt.

Vil du vide, hvordan du kan løfte din sides synlighed, og hvordan du kan sikre, at din sides tekniske stand ikke holder dig tilbage, så download vores guide og bliv klogere på teknisk SEO.

Teknisk SEO er kompleks, så hvis du ønsker hjælp til at analysere din hjemmeside, så kan du altid kontakte os helt uforpligtende og høre mere om mulighederne for en teknisk audit af din side.

 

Download gratis

Lær, hvilke tekniske områder du skal undersøge og optimere på din hjemmeside for at sikre, at du har de bedste forudsætninger for at blive vist som nr. 1 på Google.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Vi har stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing. Vi kender SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.