CRO — Databaseret konverteringsoptimering

Trafikken til din hjemmeside skyder i vejret, du har flere interaktioner på bloggen end nogensinde før og dine LinkedIn posts får flere likes end Dronningens nytårstale, men hvorfor er konverteringsraten stadig så lav?

Med fokus på konverteringsoptimering (også kendt som CRO — Conversion Rate Optimization) hjælper SearchComet dig med at forstå og guide dine besøgendes adfærd på dit website.

Kontakt os Gratis potentialeanalyse
konverteringsoptimering-cro-banner

Vidste du, at…

Vidste du, at…

Vi tilbyder 

Vi forbedrer din konverteringsrate ved blandt andet at optimere dine kunders onlineoplevelse, hvilket i sidste ende gør jeres forretning mere effektiv og rentabel.

Udgangspunktet er kunderejsen og besøgendes søgehensigt kontra deres oplevelse på din hjemmeside og i hvilken grad dine landingssider matcher den oprindelige søgehensigt. Derfor arbejder vi med CRO på samme måde, som vi samarbejder med kunder — ud fra en filosofi om, at med oprigtighed kommer man længst.

Indsigt i din virksomheds målgrupper og deres kunderejse er altafgørende for din online marketing og konverteringsrate. Med korrekt opsat sporing og en stærk CRO strategi kan vi finde ud af, hvem dine brugere er og hvordan de bruger din hjemmeside.

Derudover kan vi spore på handlinger, vi ønsker brugerne skal foretage sig, f.eks. køb og tilmeldinger. De mål kan overføres til de forskellige annoncekanaler, så algoritmerne kan hjælpe med at ramme den helt rigtige målgruppe på det helt rigtige tidspunkt og derved øge dit afkast og omsætning. Vi hjælper med at konverteringsoptimere og opsætte alle sporingskoder og mål, så du får fuld indsigt i jeres data og muligheder.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Vi glæder os til at tale med dig.