CRO — Databaseret konverteringsoptimering

Trafikken til din hjemmeside skyder i vejret, du har flere interaktioner på bloggen end nogensinde før og dine LinkedIn posts får flere likes end Dronningens nytårstale, men hvorfor er konverteringsraten stadig så lav?

Med fokus på konverteringsoptimering (også kendt som CRO — Conversion Rate Optimization) hjælper SearchComet dig med at forstå og guide dine besøgendes adfærd på dit website.

Kontakt os Gratis potentialeanalyse
konverteringsoptimering-cro-banner

Vidste du, at…

Vidste du, at…

Vi tilbyder 

Vi forbedrer din konverteringsrate ved blandt andet at optimere dine kunders onlineoplevelse, hvilket i sidste ende gør jeres forretning mere effektiv og rentabel.

Udgangspunktet er kunderejsen og besøgendes søgehensigt kontra deres oplevelse på din hjemmeside og i hvilken grad dine landingssider matcher den oprindelige søgehensigt. Derfor arbejder vi med CRO på samme måde, som vi samarbejder med kunder — ud fra en filosofi om, at med oprigtighed kommer man længst.

Indsigt i din virksomheds målgrupper og deres kunderejse er altafgørende for din online marketing og konverteringsrate. Med korrekt opsat sporing og en stærk CRO strategi kan vi finde ud af, hvem dine brugere er og hvordan de bruger din hjemmeside.

Mange benytter sig af muligheden for at skabe sublimt og stærkt content til deres hjemmeside, men de glemmer dermed også ofte at få kigget deres konverteringsoptimering i sømmene. Det er naturligvis vigtigt at have godt styr på sit content marketing, men hvad nytter det, hvis din konverteringsrate ikke følger med her?

Er du ejer af en webshop, er det yderst nødvendigt for dig at tænke konverteringsoptimering ind. Mange webshops har ikke gennemtænkt hele kunderejsen og dermed heller ikke konverteringsoptimering. Dette betyder dermed også, at de opnår en mere negativ konverteringsrate.

Hos SearchComet har vi specialiseret os inden for konverteringsoptimering, hvorfor vi også kan kalde os selv for et konverteringsoptimerings-bureau. Vi hjælper dagligt vores kunder med at opnå en bedre konverteringsrate, hvad enten det er en hjemmeside eller webshop.

Derudover kan vi med konverteringsoptimering opsætte sporing på på handlinger, vi ønsker brugerne skal foretage sig, f.eks. køb og tilmeldinger. De mål kan overføres til de forskellige annoncekanaler, så algoritmerne kan hjælpe med at ramme den helt rigtige målgruppe på det helt rigtige tidspunkt og derved øge dit afkast og omsætning. Vi hjælper med at konverteringsoptimere og opsætte alle sporingskoder og mål, så du får fuld indsigt i jeres data og muligheder.

Er du klar til at opnå en bedre konverteringsoptimering og få øget din konverteringsrate, hører vi meget gerne fra dig.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Vi glæder os til at tale med dig.