Digital marketing strategi — Et lille skridt mod en ny fremtid

Vi udarbejder din digitale marketing strategi på baggrund af indsigt i markedet og din virksomhed. Alt vores arbejde er funderet på validt datagrundlag og dine digitale målsætninger.

Vi tror på, at en digital strategi altid skal ses som en overbygning til jeres overordnede strategi, og derfor er et tæt samarbejde nøgleordet til en succesfuld og resultatbåret fremgangsmetode.

Kontakt os Gratis potentialeanalyse
digital-strategi_mobile-banner

Vidste du, at…

Vidste du, at…

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Vi glæder os til at tale med dig.

Vi tilbyder 

En digital marketing strategi er for dig, der savner et overblik og en handlingsplan for din væren og ageren online. Mulighederne er noget nær uendelige, og det kræver et vist indblik i den digitale verden at evaluere hvor og hvordan, du kan udnytte internettet til din fordel.

En af vores kerneværdier helt tilbage fra, da SearchComet først så dagens lys, var en personlig og nærværende tilgang til digital marketing og vores kunder. Derfor værdsætter vi også en datadrevet tilgang til arbejdet og klar gennemsigtighed i fremgangsprocesser i vores samarbejder.

Det er netop kvaliteter, der hjælper os og vores kunder med at levere en skræddersyet digital marketing strategi, der tager hensyn til lige præcis jeres behov, ønsker og udfordringer. Målet er en overordnet strategi, der berører og involverer ikke bare enkelte dele af en digital marketing plan, men en variabel løsning, som passer til jeres situation, muligheder og ønsker.

Digital marketing med tryk på samarbejde

Det er selvfølgelig forholdsvis hurtigt og ligetil at opsætte forskellige annoncekampagner på blandt andet de sociale medier, og I visse tilfælde er det også et fint udgangspunkt.

Men uden en specificeret plan og et konkret mål at sigte efter, så famler man altså lidt i blinde. Og endnu værre er det faktum, at det er sværere at vide, hvad man nøjagtig skal bruge al den data til, man får samlet ind i løbet af en annoncekampagne eller anden form for digitalt marketing push.

Fordi hvis der er en ting, den digitale verden er god til, så er det at spytte data ud. Udfordringen, og de store gevinster, ligger i at udnytte den data på en forsvarlig og effektiv måde, så du når ud med de rette budskaber til de rette mennesker på det rette tidspunkt.

Og det får du kun, hvis du har en god og velovervejet digital marketing strategi at læne dig op ad. Når den strategi så tilmed er udarbejdet at et digital marketing bureau, der er ligeså investeret i resultaterne, som I er, så kan man næppe være mere forberedt.

Uden det skyder I mest af alt med spredehagl.

Derfor er det vigtigt allerede fra dag 1 at tage udarbejdelsen af relevante søgeord seriøst og holde forventningerne til konverteringsraten på et realistisk niveau.

Fordi det kan, til tider, gå hurtigt med digital marketing. Og det er i og for sig en god ting.

Men for at bibeholde væksten, den opadgående kurve og, ikke mindst, gode placeringer på søgemaskineresultaterne, er en klar digital marketing strategi alfa og omega.