SEM — Online annoncering der skaber resultater

Hos SearchComet er vi specialister i SEM, og vi har stor erfaring med at få det rette budskab ud til de rette kunder via målrettet online annoncering. Uanset om det er via Google Ads (Adwords), Facebook Ads, Bing Ads, mv., kan vi hjælpe med at optimere din online marketing ud fra dine krav til målsætning og afkast, så du opnår de bedst mulige resultater.

Tæt samarbejde, en velovervejet strategi og en tilgang funderet på mange års erfaring mener vi, er opskriften på en succesfuld og langtidsigtet SEM marketing strategi.

Kontakt os Gratis potentialeanalyse
online-annoncering-banner

Vi tilbyder 

SEM (også kendt som PPC) er en vigtig komponent i en komplet og vellykket digital marketingstrategi. Online annoncering er en ideel måde at nå ud til dine kunder med produkter, services og ikke mindst tilbud.

Selvom internettet gør det hurtigt at komme i gang og få sin annonce online og ud i verden, så er den store udfordring at ramme de rette mennesker med de rette tilbud. Og det er her, at det er vigtigt, din online annoncering er i trygge hænder, fordi uden omtanke og specialistviden er det nemt at smide mange penge ud af vinduet. Betalt annoncering skal nemlig være velovervejet og præcis, for at skabe de resultater, du ønsker at se.

Vi er specialister i SEM (PPC) og hjælper dig med at finde de rette platforme, udspecificere målgrupper og opsætte kampagner og annoncer, så dine produkter og services vises på alle relevante søgninger — og så gør vi det endda til en god pris! Der er mange muligheder, og her hjælper vi dig med at vælge de rigtige, hvor du kan forvente de bedste resultater ud af betalt annoncering.

Vi kan blandt andet hjælpe med tekstannoncer på søgemaskiner, kreative opslag på Facebook, LinkedIn og andre sociale medier samt bannerannoncering på annoncenetværk bestående af millioner af hjemmesider. Mulighederne er mange, og her kan vores specialister målrette og strukturere din indsats.

Vores udgangspunkt er altid mennesket på den anden side — om det er i samarbejdet med kunder eller i annoncering til besøgende, så kender vi værdien i oprigtigt indhold.

Din annoncering på nettet skal være designet til brugernes behov og sanser. Vi kan hjælpe dig med at lave bannere, tekster eller videoer, der netop skaber adresserer den moderne bruger. Vi laver ikke bare reklamer på nettet, men vi hjælper dig med at skabe en identitet og et image, der er med til at gør din virksomhed spændende og attraktiv.

Når vi står for din online-annoncering, så står vi for alt – det gælder opsætning, optimering og videreudvikling af dine kampagner, så resultaterne kan forbedres dag for dag. Har du allerede betalt annoncering online, tilbyder vi en potentialeanalyse, så vi kan finde ud af, hvordan vi helt konkret hjælper dig med at forbedre dine resultater.

Hvis du er nysgerrig over priserne for online annoncering, så er du også velkommen til at kontakte os, og så kan vi udarbejde et estimat til dig på en potentiel løsning.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Vi glæder os til at tale med dig.