SØGEMASKINEOPTIMERING

Linkbuilding

Øg din rangering på Google med stærke backlinks, der styrker din sides troværdighed

Hvorfor lave Linkbuilding?

Linkbuilding handler om at få andre domæner til at linke til din hjemmeside. Det indikerer troværdighed for Google, hvilket øger dine chancer for at få bedre placeringer i søgeresultatet.

Tidligere handlede linkbuildingdisciplinen udelukkende om antallet af links, du kunne skaffe, hvilket betød, at mange købte kæmpe pakkeløsninger med flere tusinde links fra tilfældige domæner, men dette er ikke længere en holdbar strategi. I stedet får du de bedste resultater ved at producere lækkert indhold, andre hjemmesider frivilligt vil linke til, fordi det er værdifuldt.

Hos SearchComet har vi fokus på denne udvikling, og vores strategi er derfor at skabe kvalitetslinks gennem veltilrettede linkbuildingprojekter. Vi kortlægger relevante interessenter og hjælper derefter med at designe og producere lækkert grafisk materiale, der taler til interessenternes behov, så vi kan få et link fra dem.

Vores strategi sikrer, at din side ikke straffes af Google, og derudover får du mulighed for at få SEO backlinks fra autoritære domæner, der virkelig sætter skub i dine placeringer i søgeresultatet.

SearchComet hjælper dig med:

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Udarbejdelse af materiale til Link Building

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Outreach til interessenter for at få links til siden

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Udarbejdelse af Link Building-strategi

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Identificering af Link-muligheder fra samarbejdspartnere

Heavy Check Mark on Google Android 4.4 Rådgivning om Link Building og outreach


Vil du også forbedre din backlinkprofil med linkbuilding, så kontakt os nu.

  Men hvordan foregår linkbuilding?

  Det er et spørgsmål, de fleste må spørge sig selv om, når de begynder at bevæge sig ind i den store verden inden for søgemaskineoptimering. I omsætningen for din virksomhed vil du helt sikkert kunne mærke forskel på, om du er i toppen af Google, eller om du er på en af de efterfølgende sider, som de færreste brugere når at klikke sig hen til. For at få din hjemmesides link frem på side 1 i Google, er en linkbuilding strategi en afgørende faktor. Derfor er det vigtig at få linkbuilding i høj kvalitet og med stor relevans, som vi hos SearchComet kan levere.

  Det er her værd at nævne, at en linkbuilding strategi også kræver, at du som virksomhed hele tiden holder dig ajourført for at få de bedst mulige resultater. Det er dog en tidskrævende opgave, som kræver en hel del viden om emnet. Netop denne tid og viden kan du med fordel udlicitere til os, da vi altid er ajourførte og kan skabe gode resultater for jer. Vi forstår os på linkbuilding strategier, og hvilke SEO backlinks, der vil skabe den bedste værdi for din hjemmeside.

  Hvad består linkbuilding i?

  Linkbuilding – også kaldet off page SEO – er i bund og grund en disciplin, hvor du får indgående SEO backlinks til din hjemmesider fra andres hjemmesider, og det er dette, Google ser som et kvalitetsstempel til din hjemmeside. Det kan på mange måder ses som en form for anbefaling, at der er et indgående SEO backlink til din hjemmeside på en anden hjemmeside. Google er interesseret i dette, da søgemaskinens altoverskyggende mål er at vide de mest relevante resultater baseret på brugerens søgning.

  Kvalitet slår kvantitet

  Linkbuilding kan godt skitseres som en anbefaling, men der er dog en lille forskel mellem regulære anbefalinger og linkbuilding. Når du søger regulære anbefalinger til din virksomhed, ønsker du formentlig, at det er så mange som muligt, der har anbefalet din virksomhed. Ofte betyder det mindre, hvem personen bag anbefalingen er – bare du opnår de 5 stjerner. Google ser derimod mere på kvaliteten af anbefalinger, når der er tale om indgående SEO backlinks til din hjemmeside. Det handler om, at de sider, der linker til din side, skal være troværdige og relevante for din virksomhed og den branche, du opererer i.

  Sådan sikrer du, at din linkbuilding giver et godt udbytte

  Men hvordan sikrer du så kvaliteten? Det er der ikke altid et entydigt svar på, da det handler meget om, hvordan din virksomhed er bygget op. Her står vi hos SearchComet klar til at hjælpe dig, da vi ved, hvordan vi kan skabe SEO backlinks, der bliver honoreret med topplaceringer i søgemaskinerne.

  Det er vigtigt, at de links, du får, har en vis relevans for den kategori, du og din virksomhed arbejder i. Sælger du modetøj, kan det være en fordel at få et link fra et livsstils- eller modesite. Hvis du arbejder mere lokalt som frisør, tømrer, maler eller lignende, kan det også være en fordel at få links til sider i samme geografiske område. Det er her, at vores ekspertise og viden kan blive en stor fordel for dig og din forretning. Tag endelig kontakt til os, hvis du vil høre mere om en linkbuilding strategi, der kan give dig stærke SEO backlinks, som vil øge dine placeringer ude i Google.

  GRATIS POTENTIALEANALYSE

  Bestil en gratis potentialeanalyse som startskuddet på, hvordan du når dine mål.

  Bestil potentialeanalyse Læs mere om samarbejdet