...

Facebook Annoncering-Bureau

Som digital marketing bureau hjælper SearchComet virksomheder og organisationer med professionel Facebook annoncering.
Facebook

Bureau til Facebook annoncering

SearchComet er et Facebook annoncering bureau. Det vil sige, at vi varetager vores kunders annoncering på Facebook, hvor vi arbejder på, at optimere og udvikle annonceringen, så der opnås de bedst mulige resultater. 

Som bureau forsøger vi, hos SearchComet, at inddrage dig i din løsning, så du bliver bevidst om udførte opgaver, opnåede resultater mv. Hvis ud dog blot ønsker at overlade Facebook annonceringen til os, så kan dette også sagtens aftales.

Vi er fleksible og forsøger at indordne os efter dine ønsker, og derfor vil vi også meget gerne i dialog med dig omkring en mulig løsning, hvor vi kan give et bud på, hvordan vi bedst håndterer din Facebook annoncering. 

Vi tilbyder et gratis uforpligtende møde, hvor vi kan tale mere om digital markedsføring, og ikke mindst Facebook annoncering, så vi lærer hinaden at kende og får afdækket din virksomheds potentiale online.

Alle bureauer er ikke ens, og det er her, at vi mener, at vi tilbyder et unikt værdisæt, der adskiller os fra mængden. Vi er et mindre jysk bureau, der ønsker at levere den bedste kundeservice. Vi gør os også umage med at sikre, at du har 100% ejerskab over dine konti og kampagner, så du ikke er afhængig af os som bureau. 

Dette adskiller sig også fra de mange andre bureauer, der ikke vil udlevere konti og historik, så du skal starte fra bunden, hvis du ønsker at skifte samarbejdspartner.

Hvis du ønsker at høre mere om Facebook annoncering eller andet digital markedsføring, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

CASES

Resultaterne af vores arbejde

Vi er utrolig glade for alle vores kunder, og vi bestræber os altid på at skabe de bedste resultater. Her er nogle af de samarbejder, som vi har fået lov til at dele med jer, og hvor vi er særligt stolte af de skabte resultater.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.