...

SEO Marketing

Skab nye leads og større brandkendskab blandt dine potentielle kunder med SEO marketing. Hos SearchComet hjælper vi store som små virksomheder med at opnå resultater med digital marketing.
SEO

SEO Marketing

SEO marketing er et vigtigt redskab i din virksomheds digitale potentiale. Hvis du ikke fokuserer på SEO marketing, så vil du miste vigtig synlighed til dine konkurrenter, der kan udnytte denne synlighed til at udkonkurrere din virksomhed. Når SEO marketing går godt, og der er opnået mange placeringer, endda nr. 1 placeringer på Google, så vil det være svært at fratage disse placeringer. Derfor er det vigtigt at fokusere på SEO marketing allerede nu, da du ellers risikerer, at du bliver overhalet indenom, og at du aldrig får muligheden for at få de placeringer selv.

Hos SearchComet hjælper vi virksomheder, store som små, med deres SEO marketing. Vi optimerer synligheden generelt, men har samtidig et stort fokus på udvikling gennem udarbejdelse af nyt indhold. Denne strategi resulterer i, at du kan opnå synlighed på mange nye søgeord på relativt kort tid. Hvis I samtidig selv har tid til at hjælpe til, så vil I kunne accelleere denne vækst, ved at hjælpe til med udarbejdelse af tekster o.lign.

Investering i SEO marketing nu, er en investering i fremtiden, og hvis økonomien er til det, så er det derfor vigtigt at få igangsat jeres SEO marketing så hurtigt som muligt, inden konkurrenterne kommer for langt foran.

Om Searchcomet

Sådan sikrer vi din digitale succes

Drømmer du om at øge din online synlighed, få mere relevant trafik til din hjemmeside og dermed få flere leads og konverteringer — så lad os samarbejde om at gøre netop dét.

SearchComet er et passions- og datadrevet Online Markedsførings Bureau. Vi hjælper dig og din virksomhed med at få succes online gennem SEO, online annoncering, konverteringsoptimering og digital strategi.

SMV-specialiseret

Med stor erfaring med at vækste små– og mellemstore virksomheder gennem digital marketing kender vi SMVernes behov og udfordring, og vores samarbejdsform er tilpasset dertil.

Ærlig rådgivning

Det er ingen hemmelighed, at SearchComet også skal drive forretning, men omdrejningspunktet for vores rådgivning har altid til formål at vækste din forretning først!

Gennemsigtighed

Vi er svært begejstret for data, og det håber vi også, vores kunder er/bliver. Derfor har vi skabt et gennemsigtigt samarbejde, hvor din data er tilgængelig i dit eget KPI Dashboard.

SERVICES

Sådan skaber vi resultater

Vi har fire primære services inden for digital marketing. Her har vi fokuseret vores forretning omkring dét, vi er gode til – og som vi mener skaber de bedste muligheder for at udvikle din forretning og indfri dine målsætninger.

Organic (SEO)

Får din virksomhed nok organisk trafik? Hos SearchComet kan du få eksperthjælp, så du kan opnå bedre placeringer i Google.

Paid Advertising

Vi hjælper dig med opsætning, optimering og videreudvikling af dine konti, så du opnår de bedste resultater med dit annoncebudget.

Data & Insights

Vi arbejder datadrevet og resultatsfokuseret med vores kunder. Derfor vil vi altid sørge for, at dine datakilder fungerer korrekt.

Strategy

Søger du en tæt sparringspartner, der kan løfte hele din online forretning? Så læs om, hvordan vi arbejder med digital strategi.

CASES

Resultaterne af vores arbejde

Vi er utrolig glade for alle vores kunder, og vi bestræber os altid på at skabe de bedste resultater. Her er nogle af de samarbejder, som vi har fået lov til at dele med jer, og hvor vi er særligt stolte af de skabte resultater.

DET RETTE MATCH

Er vi det rigtige bureau for jeres forretning?

Inden du indleder et samarbejde med os, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning. Vi synes, det er vigtigt at få italesat værdierne, så vi sikrer, at der er et godt match inden igangsættelse. Herunder er der nogle typiske kendetegn på et godt og mindre godt match.

Vi er et godt match, hvis I...

Vi er nok ikke de rigtige, hvis I...

KONTAKT OS

Skal vi skabe synlighed for din virksomhed?

Søger du specialister i digital marketing, og har du brug for et team, der kan skabe synlighed for din virksomhed? Ikke nok med at vi er eksperter med stor erfaring inden for mange brancher, men vi formår også at gøre det forståeligt for dig, som netop skal til at starte rejsen.

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Christian Jessen
Marketing specialist & Partner

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.